Filiz Özkol: Yıldız Falınız...



KOÇ
Duygusal konularda kendinizle ilgili aşamalar kaydetmek istiyorsanız, çevrenizle işbirliği yapmak zorundasınız. Aklınızda kendinizi aşma ve mantıklı yönlerinizi kullanma içgüdüsü yatıyor. Kardeşler arası iletişim yoğunluğu yaşayacağınız bir gün.

ASLAN
Maddi konularınızın yeni bir boyut kazanmanın size kazandıracağı prestijleri inkar etmemelisiniz. Organizasyonlarda, kendinizi farklı bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Başkalarının yaptığı işi beğenmediğiniz zaman potansiyeliniz düşüyor.

YAY
Maddesel konularda gerekli atılımlarınızı yapmalısınız. Düşündüğünüz olumsuz düşünceler yüzünden kafanız karışıyor. Değişimlerinizi karşı tarafa yanlış yansıtıyorsunuz. Özellikle kelimelerinizi kullanırken, dikkatli olmak zorundasınız.
BOĞA

Bazı iş sorunlarınızın yeniden kafanızı kurcalamanıza neden olacak. Duygularınızı, yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün. İşlerinizin düzenli bir şekilde ilerlemesi sizin iç disiplininizin olumlu gelişmesinden ileri geliyor.
BAŞAK

Yaratıcılığınız konusunda engel tanımıyor ve kendinizi ifade edecek çalışmaları tercih ediyorsunuz. Duygusal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu. Toplantılarda olumlu hareketlerinizle bir çok kişinin ilgisini çekmeyi başaracaksınız.
OĞLAK

Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Hırslarınızla ilgili değişimlerin söz konusu olacağını gösteriyor. Toplumda iyi yerlerde olmak istiyor ve fikirlerinizde yaşadığınız iniş ve çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz.
İKİZLER

Kombinasyon burcunuz Kova'da ilerleyen Merkür, yaşamınızı daha da kurallı bir hale getiriyor.
Özgüveninizin yüksek olduğu bir gün ve yakın dostlarınızın güçlü desteği sayesinde kendinizi hak ettiğiniz yerlerde göreceksiniz.
TERAZİ

Arkadaş çevrelerinizde sabit bir kişilik sergiliyorsunuz. İnatçı davranışlarınız sizi faklı yaparken, bazı tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Bilinçaltı takıntılarınızın sizi olumlu yönlendirmesi, çoğu kez başarınıza doğal bir katkıda bulunabiliyor.
KOVA

Özgürlüğünüzü destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Kafanızında düşünce mevcut ve yapacağınız her şeyi planlı bir şekilde uygulama fırsatı bulacaksınız. Değişim içindesiniz ve fikirlerinizi kimseyle tartışmak istemiyorsunuz.
YENGEÇ

Ailede bazı dengelerin gündem kazanması söz konusu. Sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, kendinizle ilgili karamsarlık söz konusu oluyor.
AKREP

Bugün Ay düşüncelerinize yoğunluk kazandırıyor. Estetik yönden kendinize güvenmenize rağmen, isteklerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyor ve kendi çabanızla bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Bugün dengelerinizi korumalısınız.
BALIK

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz.
Bugün, mesleki anlamda size yarar sağlayacak bir çok çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.